0%

Oyun severlerin beğenisine sunulan Project Cars 3 ile kendi maceranı yaşa, anı hisset ve yeni zaferler elde et. Bandai Namco Entertainment ve Slightly Mad Studios ortaklığı ile ortaya çıkan bu oyun sizlere harika bir oyun deneyimi sunuyor. Project Cars serisinin bu en son oyunu Playstation 4, Xbox One ve Pc’ de oynanabilecek.

2015 yılındaki lansmandan sonra Project Cars büyük bir kitleye hitap etti ve sadık takipçilere sahip oldu. Bu sadık oyuncular Project Cars 1 ve Project Cars 2 oyunlarının bazı olumsuz noktalarını göz ardı edebilmişlerdi. Hatta Asetto Corsa serisi ile kıyaslayıp PC serisini en iyi yarış simülasyon oyunu seçmişlerdi.

Bir eğlence olarak başlayıp daha sonra bir efsaneye dönüşeceğin bu oyunda hız, adrenalin, macera ve daha fazlası seni bekliyor. Seçkin markaların mükemmel arabalarını kullanmak için can atacaksın. Unutulmaz yarışlara katılıp zaferler elde ederek yarış dünyasında harikalar yaratın!

Harika Oyun Modları

Project Cars 3 te iki harika oyun modu sizleri bekliyor. Bunlar kariyer ve rivals modu. Kariyer modu diğer Project Cars oyunlarına göre tamamen yenileniş durumda. Bu modda 10 farklı araç sınıfı bulunuyor. Yarış kazandıkça XP kazanacak, bu XP ler ile sürücü ve araçlarını özelleştirebileceksiniz. Ayrıca bu yetenek puanları ile yeni etkinliklere de erişim imkanı kazanacaksınız.

Rival modu ise çok oyunculu bir oyun seçeneği. Bu modda günlük, haftalık ve aylık meydan okumalar bulunuyor ve bu meydan okumalar sürekli olarak yenileniyor. Diğer yarışçılarla girdiğiniz mücadeleler sonucunda tecrübe puanları kazanarak liderlik tablosunda rakiplerinizi alt edin!

Project Cars 3 te kariyer ve Rivals modunun dışında da bir mod daha var ve üç farklı kola ayrılıyor. Quick Play, yetenek tabanlı bir eşleştirme modu. Scheduled Event ise, Slightly Mad Studios tarafından oluşturulan etkinliklerden oluşuyor. Custom Lobby de ise yarış kuralları, araçlar, hava şartları gibi özelleştirmeleri kullanıcı kendisi ayarlıyor.

Yepyeni Parkurlar

Diğer iki oyundan farklı olarak Project Cars 3 e Sao Paulo ve Şangay pistleri eklendi. Işıklarla dolu Şangay pistinde tozu dumana katarken, Sao Paulo pistiyle heyecanın zirvesini yaşayacaksınız. Bu parkurlar ile birlikte oyuna yenilikler de geliyor. Çarpışma efektleri, kamera sarsıntıları gibi konularda gerçekçilik ön plana çıkarılarak harika bir oyun deneyimi yansıtılmış.

Project Cars 3 İle Her şeyi Kişiselleştir

Yarış severler Project Cars 3 ile yüzlerce elit araba markasına ait araçları isteğine göre geliştirebilecek ve özelleştirebilecek. Yarış arabası özelleştirmesinin yanında ayrıca sürünüzü de kişiselleştirebileceksiniz. Harika bir oynanış sağlamak ve oyunu benimsemeniz açısından oldukça güzel özellikler sizleri bekliyor. Gerçekçi yükseltme seçenekleri de oyuna farklı bir boyut kazandırıyor.

Kariyer Basamaklarını Hızla Çıkın

Hangi modu oynarsanız oynayın yarışları kazandıkça kendi kariyerinizi zirveye taşıyacaksanız. Birçok farklı şampiyonada yarışarak tecrübe puanları kazanabilirsiniz. Böylece kariyer basamaklarını hızlı bir şekilde çıkarak kendi efsanenizi oluşturursunuz. 120 den fazla pist ve yüzlerce araba seçeneği ile karşı konulmaz bir yarışçı olmak sizin elinizde!

Project Cars 3 Playturk.net’te

Türkiye’deki en büyük dijital oyun platformu olan Playturk, Projekt Cars 3 ü oyun severlerle buluşturuyor. Kendi maceranı oluşturmak, efsanevi bir kariyer yaşamak ve unutulmaz zaferler kazanmak için PC 3’ü mutlaka oynamalısınız. Güvenli ödeme seçeneği ile oyunu satın almak için mağazamızı ziyaret edebilirsiniz.