0%

2K Games’in köklü serilerinden olan Mafia serisi Mafia 3 Definitive Edition ile geri dönüyor. PC (Epic Games & Steam), Xbox One ve PlayStation 4 platformu için satışa sunulan bu oyun 2016 yılında piyasaya sürülen Mafia III’ün yenilenen bir versiyonu. Mafia III’ün bu yeni versiyonunda 1960’ların Amerikasında yaşayan bir gangsterin yaşam hikayesini bulacaksınız.

4 yıl önce çıkan oyunun yenilenmiş bu versiyonunda hikaye olarak herhangi bir yenilik bulunmuyor. Definitive Edition’da sadece grafik iyileştirmeleri yapılmış ve çevre düzenlemeleri daha gerçekçi hale getirilmiş. Mafia 3 Definitive Edition’un bir diğer artısı ise daha önce çıkan tüm DLC paketlerine ücretsiz erişim sağlanabilmesi. Bu genişleme paketleri ile farklı hikayelere tanıklık edebilirsiniz.

Serinin diğer oyunları gibi bu oyunda uzun bir oynanışa sahip. 50 saatten fazla oyun süresi ile karşımıza çıkan Mafia III Definitive Edition ana görevlerin yanında birçok yan görevi de sizlere sunuyor. Tüm yan görevleri yaptığınızda ve her şeyi açmak istediğinizde doğal olarak oyunun süresi 50 saatin üzerine çıkıyor.

Oyunun bir diğer güzel yanı ise müzikleri 100’den fazla şarkıyı dinleyebileceğiniz Mafia 3 Definitive Edition gerçekten bir resital sunuyor. Mafia 1 ve Mafia 2’nin de müzikleri çok güzel olsa da, bu güzellik son oyunda zirveye çıkarılmış durumda. Elvis Presley, Rolling Stones, Jimi Hendrix gibi birçok sanatçının en özgün müziklerini dinleme fırsatına sahipsiniz.

Oyuna dahil olan DLC paketleri ise Faster Baby!, Stones Unturned ve Sign Of Times. Ayrıca oyunu satın aldığınızda bonus paketler olan Family Kick Back Pack ve Judge Jury & Executioner Weapons Pack’e de erişim sağlıyorsunuz.

Mafia 3 Definitive Edition Hikayesi

Oyun New Bordeaux şehrinde geçiyor. Şehir 9 farklı bölgeye ayrılmış ve her bölgede farklı görevler bulunuyor. Amacınız bu 9 bölgedeki mafya liderlerini teker teker saf dışı bırakmak. Ana görevler bu olsa da bu görevlerden önce yan görevleri tamamlamanız gerekiyor.

Serinin diğer iki oyununda klasik İtalyan mafyası hikayesi varken Mafia 3 Definitive Edition da ırkçı düzene karşı gelme hikayesi bulunuyor. Baş kahramanımız ise Lincoln Clay. Kahramanımız Vietnam’da savaş dolu yılların ardından Bordeaux’ya geri dönüyor. Şehrine geri döndükten sonra ilk iş olarak arkadaşına, Haiti mafyalarını ortadan kaldırması için yardım ediyor.

Haiti mafyalarını ortadan kaldırdıktan sonra üvey babasının İtalyan mafyasına olan borcunu ödemek için onlara çalışmaya başlar. Fakat daha sonra işler bambaşka bir hal alır. İntikam duygusu ile yeni bir ekip kurar ve sevdiklerini yok Sal Marcano’yu devirmek için savaşa başlar.

Mafia 3 Definitive Edition Hikaye Paketleri

Oyunla birlikte ücretsiz sahip olacağınız 3 farklı DLC paketi bulunuyor. Dilerseniz bu genişleme paketinin hikayesini sizlere aktaralım:

Faster Baby! : “Slim” isimli şerif Sinclair Perish’teki Beaumont kasabasındaki halkı şiddet ve korku ile yönetmektedir. Kasabada bir insan hakları savunucusu öldürülünce Lincoln, Roxy Levau ile birlikte hareket ederek kasabanın tüm yozlaşmış halini ortaya çıkarmaya çalışır.

Stones Unturned: Lincoln Clay, Vietnam’da sırt sırta savaştığı dostu John Donovan’ı kendi intikamını almak için çağırır. Jon Donovan’da bu teklifi hiç düşünmeden kabul eder. Bir zamanlar John’u ölüme terk etmiş olan Connor Aldrige, patlayıcı dolu bri kargoyu takip için Bordeaux şehrine gelir. Lincoln ve John Aldrige’ i durdurmaya karar verir. Fakat il önce onun paralı ordusunu alt etmelidirler.

Sign Of Times: Lincoln ailesinin öldürülmesi ile bunalıma girer. Bu bunalımdan çıkmak ve her şeye son vermek için Peder James ile buluşur. Fakat buluştukları yerde insan kurban eden ve korkunç kuralları bulunan bir tarikatla karşılaşır. Kahramanımızın bu hikayedeki görevi, tarikatın halk üzerinde yarattığı korkuyu ortadan kaldırmak ve kendi huzurunu tekrar sağlamaktır.

Mafia III Definitive Edition Playturk.net'te sizleri bekliyor.

Bu orijinal hikaye en iyi şekilde deneyimlemek ve heyecana ortak olmak istiyorsanız, Playturk sizi bu inanılmaz serüvene davet ediyor. Mafia 3 Definitive Edition’u satın almak ve maceraya katılmak için mağazamızı ziyaret edebilirsiniz.