Müşteri Hizmetleri : 0850 304-2993
support@playturk.net

Train Sim World® 2020

50,00 ₺
SKU
855725
Gelişmiş tren simülasyon oyunu, Train Sim World’un devam oyununda, yüksek hızlı hizmetler veren ikonikleşmiş lokomotiflerde, uzun yük taşımalarında veya dakik yolcu trafiğinde ustalaş!
Anında Online Teslimat
Sadece %100 Resmi Anahtarlar

Gelişmiş tren simülasyon oyunu, Train Sim World’un devam oyunu Train Sim World® 2020 oyunuyla, yüksek hızlı hizmetler veren ikonikleşmiş lokomotiflerde, uzun yük taşımalarında veya dakik yolcu trafiğinde ustalaşın ve gelişmiş özelleştirme araçları ile yaratıcılığınızı konuşturun!

 

Otantik Güzergâhlar

Köln’ün dışında DB ICE 3M ile yüksek hızlı şehirlerarası Alman demiryolu heyecanını ilk kez yaşayın! Cumberland terminalininde dâhil edildiği uzun Sand Patch Grade’nin güzergahı boyunca zorlu yük taşıma işlerinin üstesinden gelin. 

 

Yaratıcı Araçlar

Train Sim World 2’nin yeni tasarım aracı ile lokomotiflerinizi özelleştirin. Tasarım aracı ile hem basit hem de gelişmiş tasarımlar hazırlamanıza olanak sağlar. 

Senaryo planlayıcı ile kendi oyun senaryonuzu oluşturun. 

 

Gerçekçi Sürüş Deneyimi

SimuGraph® oyun motoru gelişti. Gelişmiş oyun motoru ile olumsuz hava koşullarında tekerleklerin kaymasını ve dik yokuşlarda yaşanan zorluğu hissedin. Optimize edilmiş ve yükseltilmiş görsel dokular. Train Sim World 2 

tumücadinamik gökyüzü ve 4K desteği sağlar

 

İlerlemenizi İzleyin ve Paylaşın

Dovetail Live ile ilerlemenizi ve istatistiklerinizi çevrimiçi olarak takip edebilirsiniz. Performansınızı gözden geçirebilir, arkadaşlarınızın performansı ile karşılaştırabilir ve paylaşabilirsiniz. Railfan Shots, ekran görüntülerinizi paylaşmak için kişisel bir galeriye yükleme kontrolü de sağlar.

 

Train Sim World® 2020 Özellikleri

  • Zorlukları ile ünlü eşsiz rotalar
    • Bakerloo Hattı: İlk olarak 1906'da açılan Bakerloo, Londra Metrosu'nun en eski hatlarından biridir. İngiliz başkentinin yoğun saatlerinde günümüzün karmaşıklığında ustalaşın.
    • Schnellfahrstrecke Köln-Aachen: Ünlü DB BR 406 ICE 3M'e adım atın ve bu Alman şehirlerarası hattında Köln ve Aachen arasında seyahat ederken 250 km / saate varan hızlarda lokomotifleri sürün.
    • Sand Patch Grade: CSX AC4400CW ile destansı gücün tadını çıkarın. Allegheny Dağları boyunca navlun taşıyın ve Amerika Birleşik Devletleri'ndeki en dik yokuşlardan birinde mücadele edin.
  • Train Sim World 2, ustalaşmanız gereken ikonik lokomotiflere sahiptir. Bakerloo hattında klasik 1972 Mark 2, DB BR 406 ICE 3M ve DB BR 442 “Talent 2” ile modern hızlı ulaşım araçları ve AC4400CW, GP38-2 ve SD40-2 gibi güçlü nakliyeciler.
  • Tasarım aracı; Özel görünümlere izin veren bu araçla yaratıcı olun ve Train Sim World 2 lokomotiflerinize kişisel dokunuşlar ekleyin.
  • Senaryo Planlayıcısı; Kendi senaryolarınızı planlarken, istediğinizi istediğiniz yere sürün. 
  • Yeni Yapışma Fiziği; Olumsuz hava koşullarında tekerleklerin kaymasını hissedin ve ağır yüklerin hareketinde ustalaşın. Dik yokuşlarda lokomotifinizin kontrolünü elinizde tutun.
  • Dinamik Gökyüzü; Birden fazla bulut katmanı v e gerçekçi güneş ışığı filtresi. Train Sim World 2’de gökyüzü için daha fazla görsel doğruluk anlamına geliyor.
  • Yolculuklar; Senaryolar, hizmetler ve tamamlanacak daha fazla görevi içeren 24 saatten fazla oynanışı keşfetmek için herhangi bir rotada yolculuğa başlayın. 
  • Eğitimler; Her lokomotif için ayrıntılı eğitimlerle raylara çıkmanız için gereken her şeyi öğrenin.

NOT: Aktivasyon anahtarı geçerli bir Steam hesabında kullanılmalıdır. İnternet bağlantısı gerektirir.

Kendi Yorumunuzu Yazın
Write a ReviewTrain Sim World® 2020
To Top