Müşteri Hizmetleri : 0850 304-2993
support@playturk.net

Pure Farming 2018

46,00 ₺
SKU
853381
Lisanslı tarım makinelerini kullanarak, toprağı işlemekten ürünleri hasat etmeye, hayvancılıktan yeşil enerji üretimine kadar modern tarımın bütün alanlarını Pure Farming 2018 ile deneyimleyin.
Anında Online Teslimat
Sadece %100 Resmi Anahtarlar

ÇİFTÇİLİK KÜRESEL HALE GELİYOR!

Modern çiftçiliğin tüm yönlerini yönetmek için en son teknolojiyi ve son teknoloji ürünü lisanslı araçları kullanın. Kenevir, kahve çekirdeği ve zeytin gibi bölgeye özgü mahsulleri ekmek için Avrupa, Asya ve her iki Amerika arasında seyahat edin. Hem simülasyon oyunlarına aşina olanlar hem de çiftçilik oyunlarına yeni başlayanlar için özel olarak tasarlanmış üç benzersiz oyun modu sayesinde kendi yolunuzu çizin.

 

HEPSİ BİR ARADA

Hayvan yetiştiriciliğinden bağcılığa, seracılıktan tarla tarımı ve yeşil enerji üretimine kadar modern tarımın her alanında şansını dene.

 

%100 LİSANSLI ARAÇLAR

Zetor, Landini, McCormick, Gregoire, DAF, Mitsubishi ve daha pek çok endüstri lider markanın aslına sadık olarak yeniden oluşturulmuş tarım araçlarını sürün. Ağırlıkları ve fiziği de dahil olmak üzere en küçük ayrıntısına kadar yeniden üretilen makineler, modern bir çiftlik işletmek için gerçekçi, derinlemesine bir deneyim sunacak.

 

KÜRESEL TARIM

İtalya, Kolombiya, Japonya ve ABD Montana'da bulunan çiftlikleriniz arasında seyahat edin. Belli bölgelere özgü ürünleri yetiştir; çeltik ekim makinesi ve kenevir hasat makinesi gibi tarım simülasyon oyunlarında daha önce rastlanmayan özel makineleri kullanın.

 

ÜÇ FARKLI OYUN MODU

Farklı oyun tarzları için yaratılmış üç farklı oyun modundan istediğini seç: Free Farming (Serbest Çiftçi) modunda kendi çiftliğini işletmenin zorluklarıyla baş etmeye çalış, My First Farm (İlk Çiftliğim) modunda tarımın girdi ve çıktılarını öğren, ya da hedef odaklı Farming Challenges (Tarım Görevleri) modunda çiftçilik becerilerini sına.

Kendi Yorumunuzu Yazın
Write a ReviewPure Farming 2018
To Top