Müşteri Hizmetleri : 0850 304-2993
support@playturk.net

1954 Alcatraz

18,00 ₺
SKU
789989
1954: Alcatraz - Para orada bir yerde. Ama kim alacak?
Anında Online Teslimat
Sadece %100 Resmi Anahtarlar

Joe zırhlı bir kamyonun soygunu için 40 yıldır Alcatraz'da. 1954 Alcatraz oyununda ganimet hala orada saklı, ama nerede olduğunu sadece Joe biliyor.

San Francisco sokaklarında Joe'nun eski suç ortağı ve karısı çalınan parayı bulmak için istekli. Ellerini kirletmeye kim cesaret edecek?

Daedalic Entertainment ve Irresponsible Games'in bu interaktif Point & Click macerasında - Gene Mocsy ekibi - Joe ve eşi Christine oynanabilir karakterler olacak.

Oyuncular aşk, ihanet, yaşam ve ölüm arasında karar verecekler: Christine, Joe'ya hapishaneden kaçışı sırasında yardımcı olacak mı? Birlikte servet kazanacaklar mı?

Yoksa açgözlülüğe yenik düşecekler mi? Christine, tüm hayal kırıklıklarından ve ona sıkıntıdan başka bir şey getirmeyen bir evlilikten intikam alarak kocasını aldatacak mı? Sadece Joe'ya geri dönecek ve eski suç ortağıyla yola çıkacak mı? Yoksa Joe sonunda her şeyi kazanacak mı?

 

1954: Alcatraz harika bir macera yapan her şeyi sunuyor: zorlu bulmacalar, dinamik bir komplo ve çeşitli olası sonuçları olan olgun bir suç hikayesi ve bir sürü kötü karakter: acımasız suçlular, The Rock'ta hayatı Joe için daha da zorlaştırıyor

Sadece suç ortakları değil, hafiyeler ve polisler de paranın ve Christine'in peşindedir. 1950'lerin sinematik San Francisco'su, eski çizgi roman tadında acımasız bir yer. Ama aynı zamanda 1954: Alcatraz'ın Beatnik kültürü ve diğer çağdaş temalar biçiminde tarihe ve genel kültüre saygı gösterebileceği bir yer.

 

1954 Alcatraz Özellikleri

  • İki oynanabilir karakter: gangster çifti Joe ve Christine
  • 20'den fazla ek 3B animasyonlu karakter
  • San Francisco, North Beach ve Alcatraz'ın orijinal görüntülerine dayanan 60'tan fazla elle çizilmiş arka plan
  • Vooju Adası Hayalet Korsanları'nın ortak yazarı Gene Mocsy'nin zorlu bulmacaları ve heyecan verici diyalogları
  • Atmosferik Vuruş ve Caz müziği Pedro Macedo Camacho Fairytale Fights, Ghost Pirates of Vooju Island, A Vampyre Story, Audiosurf)
  • Oyun içi kararlar hikayeyi büyük ölçüde etkiler ve çeşitli sonlara yol açar

NOT: Aktivasyon anahtarı geçerli bir Steam hesabında kullanılmalıdır. İnternet bağlantısı gerektirir.

Kendi Yorumunuzu Yazın
Write a Review1954 Alcatraz
To Top